foto_contenidos

El Tribunal Europeu de Drets Humans

El Centre d'Estudis Jurídics amb col·laboració amb el Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya vol apropar el coneixement de les Institucions Europees. Els dies 3 i 10 d'abril tindran lloc les sessions de la conferència.

Els dies 3 i 10 d'abril pel matí, a la sala d'actes CEJFE i en el marc del cicle de conferències “Espais d'Actualitat”, tindran lloc les sessions de la conferència “Tribunal Europeu de Drets Humans”.

El Centre d'Estudis Jurídics amb col·laboració amb el Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya vol apropar el coneixement de les Institucions Europees i és per aquest motiu que us presentem dues sessions de treball per tal de tractar el Tribunal Europeu de Drets Humans.

El Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH, també denominat Tribunal d'Estrasburg i Cort Europea de Drets Humans) és un òrgan judicial internacional amb seu a la ciutat d'Estrasburg davant el qual poden presentar-se, en determinades circumstàncies, denúncies de violacions dels drets reconeguts a la Convenció Europea de Drets Humans. Aquest conveni és un tractat pel qual 47 Estats europeus s'han compromès a protegir els drets fonamentals que hi figuren enunciats.

Avís legal  |  Accessibilitat  |  Sobre gencat  |  © Generalitat de Catalunya